Roac79

Sportblog & Tips

GoPro HERO 5 ziet het licht

GoPro HERO 5 is de nieuwste actiecamera in de HERO-lijn. De HERO4 Silver en Black editie was een dermate groot succes dat de echte fans niet langer meer konden wachten op een nog betere camera. Zou het mogelijk zijn dat je sportactiviteiten nog scherper kan vastleggen? Dat leek een fantasie, een mythe, maar is echt waar. De GoPro HERO5 is innovatief en revolutionair qua beeldkwaliteit. Het enthousiasme van cameraliefhebbers en zij die zweren bij dit merk kunnen hun ogen niet geloven.

 

Beter, sneller en mooier

De torenhoge verwachten zijn volledig waargemaakt. De HERO5 biedt alles wat een beoefenaar van extreme sporten wenst. Spectaculaire acties worden nog beter in beeld gebracht. Vliegende skiërs, duikers op de bodem van de zee en bergbeklimmers die de top halen, de nieuwste versie van GoPro bewaart het voor het nageslacht. Hoe snel je ook op de golven surft, deze camera brengt het fraaier dan ooit in beeld dankzij de verhoogde resolutie en verbeterde videokwaliteit.

 

Nieuwe snufjes voor de fijnproever

De HERO5 stelt niet teleur, zelfs de doorgewinterde professional kijkt zijn ogen uit. Zo biedt deze actioncam een geavanceerde processor en een A10 chip. Je kan nu zelfs filmen met een schitterende 8K/30fps. Slow motion-opnames van de allerhoogste kwaliteit zijn mogelijk door de hoge frame-rate. Met 30 frames per seconde en 12 megapixels maak je de meest indrukwekkende foto’s van razendsnelle actiescènes. Je kan bovendien de ontspanknop ingedrukt houden voor een hele reeks foto’s op volledige resolutie tot maar liefst 10 frames per seconde.

 

Gebruiksvriendelijke actiecamera

De nieuwste camera van GoPro is kleiner en lichter. Dit garandeert nog spectaculairdere opnames, of je nou een beroepsfotograaf bent of niet. Hierbij is de camera waterbestendig tot wel 60 meter diepte. Uploaden gaat niet alleen automatisch, maar ook sneller en met de HERO5 kan je langer blijven filmen dankzij een sterkere batterij. Alle vernieuwde aspecten hebben tot doel om jouw fijne herinneringen vast te leggen, te bewerken en te delen met vrienden en familie.

 

Redelijke prijs voor topcamera

De prijs moet natuurlijk ook goed zijn. Bij een zo hoogwaardig product als de GoPro HERO5 spreekt het vanzelf dat het wat mag kosten. Innovatie, creatief vermogen en de meest moderne apparatuur ontstaan niet vanzelf. Toch is de prijs opmerkelijk voordelig. Het populaire cameramerk combineert een handig klein formaat met een adembenemende beeldkwaliteit tegen een relatief redelijke prijs.