Roac79

Sportblog & Tips

Dita hockeystick gezocht

Van de week is me toch iets overkomen! Na mijn hockeytraining wilde ik weer op de fiets stappen om naar huis te gaan. Helaas merkte ik pas te laat op dat mijn hockeystick tussen de spaken zat, dit resulteert dan ook gelijk in het feit dat mijn hockeystick heeft besloten om doormidden te kraken! Balen, aangezien het een stevige Dita hockeystick was.

Aangezien ik maar al te graag hockey wil blijven uitvoeren ben ik druk bezig geweest om te zoeken op het internet. Via het internet hoop ik het dan ook snel te vinden, woensdag begint mijn training weer…

logo

Snel gevonden!

Doordat ik op het internet ben gaan zoeken kwam ik terecht op de website van jawasport.nl. Hier is het mogelijk om een Dita hockeystick te bestellen welke van enorm goede kwaliteit is. De hockeysticks welke ik heb gezien bij hun zijn aardig goedkoper vergeleken met wat ik bij andere bedrijven heb gezien. Hierdoor was het voor mij makkelijk om te bestellen. Ik heb ze van tevoren wel eerst gebeld met de vraag of dat ik het voor woensdag in huis heb. De vriendelijk telefoniste aan de andere kant van de lijn vertelde mij dat ik het morgen al in huis kan verwachten! Dit leek mij stug, maar goed ik heb er wel voor gekozen om hier te gaan bestellen.

Door een nieuwe kleur Dita hockeystick te bestellen bij hun kon ik ook weer even er tegenaan. Hun snelle levering moeten ze nog waarmaken, ik kan je in ieder geval wel garanderen dat ik niet kan wachten tot ik het in huis krijg!