Roac79

Sportblog & Tips

Fysiotherapie Ypenburg

Als je op zoek bent naar een fysiotherapiecentrum in Ypenburg in Delft dan kan je naar Active Health Centrum (AHC) Ypenburg. Hier vind je alle faciliteiten die nodig zijn om je in beweging te brengen en te houden. Het centrum werkt met professionele en ervaren fysiotherapeuten die je helpen aan het herstel van je lichaam. Of het nu gaat om pijn in de rug, schouders en nek of dat het gaat om een tenniselleboog. Voor elke pijnklacht kan je hier terecht. AHC Ypenburg heeft meerdere specialisaties, waardoor er voor ieder probleem een geschikte oplossing te vinden is.

Soorten specialisaties

AHC Ypenburg biedt onder meer manuele therapie en hydrotherapie aan. Bij manuele therapie gaat het om mobilisaties en manipulaties om het lichaam te verbeteren en bij hydrotherapie gaat het om een vorm van fysiotherapie met warm water. Daarnaast biedt het centrum ook dry-needling aan, waarbij een kleine naald wordt gebruikt om spierklachten te verhelpen. Je kan ook gebruik maken van medische fitness, waarbij je onder begeleiding van een fysiotherapeut sport en je kan kiezen voor een voedingsconsulent, die je helpt met je voeding.

Eenvoudig een afspraak maken

Een afspraak maken bij Fysiotherapie Ypenburg gaat eenvoudig en snel via het formulier op de website. Je vult een aantal persoonlijke gegevens in, je beschrijft kort wat je klachten zijn en geeft aan dat je op de locatie in Ypenburg behandeld wil worden. Vervolgens neemt AHC binnen 1 dag contact met je op om een afspraak in te plannen. Als je niet zo lang kan wachten, omdat je een spoedklacht hebt dan kan je 24 uur worden geholpen op de locatie in Ypenburg. Er is hiervoor geen verwijzing van de arts nodig, zodat je zonder gedoe aan je klachten geholpen kan worden.