Roac79

Sportblog & Tips

Hele jaar door fit

Ieder persoon heeft zijn manier om fit te blijven. Dit kan je doen door buiten oefeningen te doen of te gaan hardlopen. Er zijn veel mensen die het fijn vinden om een sportschool op te zoeken. Vaak heb je in een sportschool meerdere faciliteiten. Dit doen sportscholen vaak om iedere soort sporter te voorzien van hun voorkeur. De een gaat liever de hele dag cardio uitoefenen, terwijl de ander liever alleen maar krachtoefeningen doet. Ontdek de sportschool Doetinchem: Sportspalace De Huet!

Deze sportschool beschikt over vier verschillende zalen:

  1. Fitness/cardio
  2. Groepslessen
  3. Spinning
  4. Megawalk

Per zaal worden er dan weer verschillende dingen aangeboden. Zoals in de zaal voor groepslessen heb je Pilates,, Spinning en Body Pump, maar ook heb je yoga in Doetinchem. Als je meer wilt weten over wat er allemaal aan aanbod is in de sportschool, dan moet je een kijken nemen op de website met het groepslesrooster voor de juiste vestiging. Hierdoor kun je meteen zien wanneer je op welke dag jouw favoriete groepsles kunt vinden. Neem dus gerust een vriend of familielid mee en maak je fit voor de zomer.

Als je niet zo van groepslessen houdt is het ook mogelijk om een personal trainer te nemen. Zo’n trainer helpt je met de uitvoering van oefeningen, maar het belangrijkste ervan is dat je van hem motivatie kan krijgen. Je hoeft niet meer zelf over de drempel te gaan, maar je bent verplicht te gaan, omdat je een afspraak hebt gemaakt met je trainer. Klik hier om de mogelijkheden te bekijken voor een personal trainer in Doetinchem.

Bij Sportspalace is het qua gebruik en betaling redelijk makkelijk en overzichtelijk. Sportspalace maakt gebruik van een unieke all inclusive formule. Dit houdt in dat je voor een vast bedrag onbeperkt gebruik kan maken van alle faciliteiten die aangeboden worden. Je kan dus eventueel na de training gebruik maken van de sauna of zonnebank. Heerlijk om even te ontspannen na een harde work-out, toch? Dit kan allemaal kosteloos met je abonnementspas. Daarnaast heb je ook nog een Turks stoombad.

Als je ook van squashen houdt is Sportspalace al helemaal de juiste sportschool voor jou. Sportspalace beschikt namelijk over drie squashbanen. Ben je toevallig ook druk met het kind, maar wil je wel even sporten? Dan kan je hier ook terecht bij de kinderopvang. Kijk ook even naar onze andere locaties, zoals Sportschool Nijmegen.