Roac79

Sportblog & Tips

Diëten met Herbalife

herbalife dieet

Wil jij jouw vakantiekilo’s er af of ben je opzoek naar een gemakkelijke manier van diëten? Herbalife is een simpele manier om je gewicht onder controle te krijgen én te behouden! Het is een eenvoudig dieet wat niet veel tijd kost, ideaal als je een erg druk leven hebt.

Wat is een Herbalife dieet?

Een Herbalife dieet is een van de makkelijkste manieren om te diëten. Binnen dit dieët maak je gebruik van een Herbalife shake. Deze shake is een maaltijdvervanger en is rijk aan proteïnen, zuivel en soja. De shakes zijn in 8 verschillende smaken beschikbaar waardoor je ook de nodige afwisseling kan ervaren. Daarnaast mag je tijdens een Herbalife dieet eindeloos variëren met fruit, waarmee je de shake extra lekker en vullend kan maken.

herbalife dieet

Hoe ziet een Herbalife dag eruit?

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar met Herbalife kan je ’s avonds gewoon mee eten met de pot. Met dit dieet maak je gebruik van 3 eetmomenten op een dag. Je drinkt in de ochtend en in de middag een Herbalife shake. In de avond eten eet je je normale portie. Je kan dus gewoon met je gezin mee eten, waardoor je geen moeilijke recepten hoeft door te spitten of jezelf hoeft uit te sloven in de supermarkt naar speciale ingrediënten! Daarnaast slik je 3 maal daags bij elke maaltijd, 2 vezel- en kruidentabletten in. Daarnaast neem je bij elke maaltijd een Multivitamine complex in. Wat nog eens boordevol vitaminen en mineralen zit. Je hoeft je dus niet druk te maken of je wel genoeg vitaminen en vezels binnenkrijgt. Makkelijker kan het niet, toch?

Resultaat van Herbalife

Met Herbalife raak je eenvoudig een kilo per week kwijt. Dit varieert per persoon en de tijdsduur van het gebruik van Herbalife. Hoe langer je het gebruikt, hoe sneller de resultaten. Naast het afvallen zal je ook merkbaar een betere gezondheid krijgen. Je zal je energieker en vitaler gaan voelen.